Commercieel medewerker binnendienst

Vastgeroest in jouw huidige baan en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij een pietje precies en communicatief sterk en beheers je de Nederlandse en Engelse taal? Lees dan vooral verder!

KS Service Center is onderdeel van familiebedrijf KS Industries. Vanuit Moerdijk kopen wij rollen staal in en worden ze met onze slitmachines op de juiste breedte gesneden. Daarna wordt het materiaal onderworpen aan een grondige kwaliteitsinspectie. Zo leveren we onze klanten gegarandeerd topkwaliteit. Zij maken van ons bandstaal profielen voor onder andere zonnepanelen en magazijnstellingen.

WE ZIJN OP ZOEK EEN FULL-TIME MEDEWERKER COMMERCIËLE BINNENDIENST DIE SAMEN MET EEN COLLEGA ONZE VERKOPERS ONTZORGT EN OFFICE MANAGEMENT WERKZAAMHEDEN OP ZICH NEEMT

Wat ga je doen:
Als Commercieel binnendienst medewerker ben je ten eerste verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze verkopers. Het merendeel van de tijd zul je besteden aan het verwerken van orders en versturen van de bevestigingen. Je zorgt ervoor dat de prijzen en voorwaarden in het systeem worden geborgd. Voor de levering zullen klanten bij jou met operationele vragen komen. Zo help je bijvoorbeeld de klant met het afstemmen van de planning. Altijd klantgericht. Zo ben jij ook degene die binnenkomende telefoontjes vriendelijk en behulpzaam beantwoordt.

Wie zoeken wij:

 • Een pietje-precies die graag nauwkeurig en grondig te werk gaat.
 • Communicatief sterk, vriendelijk en representatief.
 • Je haalt energie uit je werk, omdat je je best doet voor de klant.
 • Een gedreven, zelfstandige, leergierige en resultaatgerichte collega.
 • Je vindt het fijn om onderdeel te zijn van een groeiend team.

Heb jij?

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding in een commerciële richting.
 • Meerdere jaren ervaring in een administratief ondersteunende rol / commerciële binnendienst functie.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Franse en Duitse taal is een pré).
 • Affiniteit in de metaalindustrie is een pré.

Dit kun je van ons verwachten:

Werken bij KS Service Center betekent met ons meegroeien en meehelpen om onze grote ambities in de wereldmarkt te realiseren. Wij geloven in eigen initiatief en eigen verantwoordelijkheid. In oplossingen en buiten de gebaande paden denken en doen. En vooral in de kracht van samenwerking: met collega’s, klanten en toeleveranciers. De sfeer bij ons is informeel, creatief en tegelijk daadkrachtig en doelgericht. Wat je vandaag bedenkt kun je morgen uitvoeren. We werken commercieel, maar met oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Als jij meer wilt dan alleen een baan en actief wilt bijdragen aan de ontwikkeling van een wereldbedrijf, dan deel je ook mee in het succes. Naast een goed salaris is er namelijk een winstdelingsregeling en zijn er regelmatig leuke andere extraatjes.

 • Een veelzijdige en verantwoordelijke baan met doorgroeimogelijkheden.
 • Een marktconform salaris passend bij jouw werkervaring.
 • 8,33% vakantiegeld en 27 vakantiedagen.
 • Je werkt 38 uur, op vrijdag ben je om 15.00 uur klaar.
 • Dagelijks gratis fruit en op donderdag een gratis lunch!

Word jij onze nieuwe collega?

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving en ben je enthousiast geworden? Stuur je CV en motivatie naar vacature@ksservicecenter.com. Bij vragen over de functie kun je voor meer informatie bellen met Corné Rottier telefoonnummer 06-13758993.

Meer over KS Service Center:

Werken bij KS Service Center betekent niet zomaar een baan. Je komt aan boord van een familiebedrijf dat haar klanten zo optimaal mogelijk wil bedienen. Daarnaast zijn we ook ketenpartner voor diverse projecten: van o.a. magazijnopslag en kweekgoten tot solarprojecten overal ter wereld. Samen zorgen we voor tevreden klanten. Hoe? Door eigenwijs te zijn en service oplossingen te bieden en te leveren waar onze klanten het verschil mee maken. Met onze state of the art slitter, ombouwrobot en automatische inpaklijn leveren wij full-service waarmee we afgelopen jaren hard zijn gegroeid. En met oog voor duurzaamheid groeien we door!