Green Steel

Green Steel

TOWARDS A FUTURE WE REALLY WANT.

De klimaatcrisis is urgent

Het is daarom noodzakelijk dat wij onze CO₂-uitstoot zo snel mogelijk reduceren en daarmee bijdragen aan de klimaatdoelstellingen. Ook in de staalindustrie is dit een heel belangrijk onderwerp. Daarom zijn staalproducenten hier ook volop mee aan de slag: investeren in nieuwe en schonere technieken, oplossingen bedenken die innovatief en concurrerend kunnen zijn.

Stap voor stap aansluiten bij klimaatdoelstellingen

Vanuit KS Service Center zijn we hierin ook zeer actief. We maken daarom bepaalde keuzes in sourcing en inkoop die aansluiten bij de klimaatdoelstellingen. Omdat we hier veel waarde aan hechten, voor onszelf en voor de toekomst van onze kinderen.

Waarom kiezen voor Groen Staal?

In onze toewijding aan een duurzame toekomst bieden wij "Green Steel" aan, een kans om samen met ons een positieve impact te maken. Door te kiezen voor Green Steel, verbindt u zich aan een reeks verkoopargumenten die de overstap naar duurzaamheid onderstrepen:

  • Op weg naar CO₂-neutraal staal en een toekomst die we echt willen: Green Steel is een stap in de richting van een koolstofarme toekomst en een leefbare planeet voor komende generaties.
  • Verminder uw scope 3 emissies: Door Green Steel te omarmen, helpt u bij het verminderen van uw indirecte uitstoot en draagt u bij aan de algehele vermindering van de CO₂-voetafdruk van uw bedrijf.
  • Innoveer en neem het voortouw: Door te kiezen voor Green Steel, toont u innovatie en leiderschap op het gebied van duurzaamheid binnen uw branche.
  • Bijdragen aan CO₂-besparingen en de koolstofvoetafdruk van uw bedrijf verkleinen: Green Steel biedt tastbare voordelen door CO₂-besparingen en een lagere koolstofvoetafdruk voor uw bedrijf te realiseren.

Wij zijn trots op de mogelijkheid om Green Steel in ons portfolio aan te bieden. Onze accountmanagers, Peter van Vugt en Gregory Rombaut, staan voor u klaar om u te voorzien van meer informatie. Neem contact met hen op via contact@ksservicecenter.com en ontdek hoe Green Steel uw bedrijf kan helpen bij het behalen van uw duurzaamheidsdoelen.

Contact

Ons aanbod: 

Green

Green RRP

Gebaseerd op certificaten Fysiek koolstofvrij staal
Gebaseerd op CO₂-besparingen
door vermindering van fossiele kolen
Op basis van minstens 75% schroot
Beschikbaar in alle kwaliteiten

(zie productcatalogus)

Elektrische hoogoven aangedreven
met 100% hernieuwbare energie
82% * CO₂ : 2,57T → 458Kg Per T Staal -69%* CO₂:2,57T → 797Kg Per T Staal