Over ons

Over ons

Door onze kwaliteit, snelheid en scherpe prijzen is KS Service Center inmiddels een begrip in de markt geworden. Wij weten dat timing een bepalende factor is in de staalbranche.

SERVICES YOU REALLY WANT.

De mensen bij KS

Wij staan voor u klaar.  Elke dag zorgen we voor een klantgerichte dienstverlening. Wij verlenen graag die services waar u mee vooruit komt. 


Services you really want

Graag maken we persoonlijk kennis en stellen wij ons aan u voor:

Geschiedenis

KS Service Center is voortgekomen uit moederbedrijf KS Profiel,opgericht in 1975. In 2005 wordt een eigen slitter aangeschaft. Hierdoor wordt KS direct ook flexibeler in haar levertijden. Overcapaciteit van de slitter wordt al gauw besteed voor andere staalverwerkende bedrijven.

Kwaliteit

Wij staan garant voor de kwaliteit van al onze leveringen. KS Service Center is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd, net als al onze staalleveranciers. Wij leveren naar grote tevredenheid aan uiteenlopende hoogwaardige staalverwerkende bedrijven waarmee we langlopende relaties onderhouden.

Kwaliteitsinspectie
Voordat materiaal ons magazijn verlaat, wordt dit onderworpen aan een grondige kwaliteitsinspectie. Op deze manier kunnen we garanderen dat de beste kwaliteit bij u wordt afgeleverd.

Waar wij voor staan

Uw verwachtingen willen wij met onze services overtreffen! 


Of het nu gaat om een enkele coil of een complexe, doorlopende orderreeks met diverse specificaties. Door uw behoeftes goed te kennen, zijn we in staat om klantgerichte services te bieden, zoals o.a. metaal- en inkoopadvies, verpakkingen, opslag en transport.


Kernwaarden
Betrouwbaar, daadkracht, oplossingsgericht, vakmanschap en samenwerking zijn onze kernwaarden. Vanuit deze waarden werken we hard voor al onze klanten. 

Contact

Als klant van KS Service Center heeft u uw eigen vaste contactpersoon die zich inzet om u te ontzorgen. Goede bereikbaarheid is cruciaal, ook buiten kantooruren als dat nodig is, want we weten dat het werk in de staalindustrie nooit stilstaat.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, of als je direct een bestelling wilt plaatsen. Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. U kunt ons ook bereiken op ons algemene telefoonnummer (0)168 - 386 240.


Onze 24/7 bereikbaarheid:

T (0)168 - 386 240.
E contact@ksservicecenter.com

Persoonlijk en betrokken

Als klant van KS Service Center beschikt u over uw eigen, vaste contactpersoon.

Wat uw vraag ook is, u kunt rekenen op ons team!


Services you really want.


Offerte aanvragen

De staalbranche staat nooit stil, we vinden het belangrijk dat u altijd een offerte kunt opvragen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op