Werken bij KS

Werken bij KS Service Center: De baan die je écht wilt. Werken bij KS Service Center betekent niet zomaar een baan. KS Service Center is onderdeel van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen.


Vacatures

Wat kan je van ons verwachten? Werken bij KS Service Center betekent onderdeel worden van een sterk en hecht team. Je gaat ons meehelpen onze ambities te realiseren. We werken daarbij commercieel en professioneel, met oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Stage en werkend leren

Als je gedreven bent en tijdens je opleiding je ook in de praktijk wil ontwikkelen, kun je bij KS Service Center zeker terecht! Wij hebben stage- en leer-/werkplekken beschikbaar. Onder begeleiding van gedreven vakmensen met jarenlange ervaring leer je bij ons de kneepjes van het vak. Wil je weten of wij een plek hebben die aansluit op jouw opleiding? Maak een afspraak met Anita Derks, HR Adviseur (0168 - 386 266). Of mail je open sollicitatie naar anita.derks@ksprofiel.com.

Vanuit Moerdijk zorgen we samen voor tevreden klanten. Met ons enthousiasme, onze snelheid, kwaliteit en de drijfveer om zo efficiënt mogelijk te werken, streven we ernaar om kampioen in klantgerichtheid te zijn. Daarmee zijn we de afgelopen jaren hard gegroeid. En we groeien door! Kom jij met ons meegroeien?

Neem contact op

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!