Werken bij KS

Operator Slitlijn

Vastgeroest in jouw huidige baan? Op zoek naar een functie met meer snelheid? Heb jij technisch inzicht en graag grip op het proces? Dan ben jij de juiste slitter operator voor onze slitmachine.

Stage en werkend leren

Als je gedreven bent en tijdens je opleiding je ook in de praktijk wil ontwikkelen, kun je bij KS Service Center zeker terecht! Wij hebben stage- en leer-/werkplekken beschikbaar. Onder begeleiding van gedreven vakmensen met jarenlange ervaring leer je bij ons de kneepjes van het vak. Wil je weten of wij een plek hebben die aansluit op jouw opleiding? Maak een afspraak Frank van de Ruit, Operationeel manager vacature@ksservicecenter.com

Vanuit Moerdijk zorgen we samen voor tevreden klanten. Met ons enthousiasme, onze snelheid, kwaliteit en de drijfveer om zo efficiënt mogelijk te werken, streven we ernaar om kampioen in klantgerichtheid te zijn. Daarmee zijn we de afgelopen jaren hard gegroeid. En we groeien door! Kom jij met ons meegroeien?

Neem contact op

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!