Werken bij KS

Werken bij KS Service Center: De baan die je écht wilt. Werken bij KS Service Center betekent niet zomaar een baan. KS Service Center is onderdeel van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen.


Commercieel Medewerker Binnendienst

Wij, KS Service Center, leveren geslit bandstaal en plaat. Met ruime expertise in de staalindustrie en een uitgebreid netwerk aan leveranciers en ketenpartners richten onze mensen zich op het optimaal ontzorgen van opdrachtgevers.Als Commercieel Medewerker Binnendienst speel je een sleutelrol in onze klantgerichte aanpak en krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en flexibiliteit.

Operator Slitlijn

Vastgeroest in jouw huidige baan? Op zoek naar een functie met meer snelheid? Heb jij technisch inzicht en graag grip op het proces? Dan ben jij de juiste slitter operator voor onze slitmachine.

Stage en werkend leren

Als je gedreven bent en tijdens je opleiding je ook in de praktijk wil ontwikkelen, kun je bij KS Service Center zeker terecht! Wij hebben stage- en leer-/werkplekken beschikbaar. Onder begeleiding van gedreven vakmensen met jarenlange ervaring leer je bij ons de kneepjes van het vak. Wil je weten of wij een plek hebben die aansluit op jouw opleiding? Maak een afspraak Frank van de Ruit, Operationeel manager vacature@ksservicecenter.com

Vanuit Moerdijk zorgen we samen voor tevreden klanten. Met ons enthousiasme, onze snelheid, kwaliteit en de drijfveer om zo efficiënt mogelijk te werken, streven we ernaar om kampioen in klantgerichtheid te zijn. Daarmee zijn we de afgelopen jaren hard gegroeid. En we groeien door! Kom jij met ons meegroeien?

Neem contact op

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!