Services

Services

Uw verwachtingen willen wij met onze services overtreffen!

KS Service Center levert services om u te ontzorgen.


Betrouwbaar, kwalitatief en duurzaam zijn ons vertrekpunt als 'groene' ketenpartner. Daarom verdiepen wij ons in uw vraag en toepassing van het staal. Onze services zijn altijd gericht op de continuïteit en efficiency van uw processen.


Wilt u meer weten over de sectoren waar wij in actief zijn, klik hier.


Zo werken wij aan onze belofte:


Services you really want.

Inkoopadvies

De staalmarkt is volatiel en continu in beweging. Factoren zoals politieke ontwikkelingen, Brexit, handelsoorlogen en Corona kunnen grote impact hebben op de prijsontwikkeling van staal. Wij geven advies welk staal u het beste wanneer kunt inkopen.

Logistiek

Continuïteit en betrouwbare leveringscondities kunnen goede overwegingen zijn de logistiek van uw staal uit te besteden aan uw ketenpartner: KS Service Center.

Loonslitten

Uw coils slitten we volgens de gewenste specificaties.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn komt hier vaak meer bij kijken. 

Metaaladvies

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk van A-kwaliteit staalproducenten hebben we veel kennis van staal en de uiteenlopende toepassingsgebieden opgedaan. Zo zijn er veel factoren van invloed op bijvoorbeeld de duurzaamheid en vlotte bewerkbaarheid van staal.


Welk staal en welke bewerking voor uw project de beste match heeft, vertelt onze adviseur u graag in een persoonlijk gesprek.

Opslag

Continuïteit en betrouwbare leveringscondities kunnen goede overwegingen zijn de opslag van uw staal uit te besteden aan uw ketenpartner: KS Service Center. 

Verpakkingen

Het staal wat wij voor u geproduceerd hebben leveren we aan met de verpakking die u wenst. KS Service Center levert u op deze manier de topservice waar u werkelijk mee vooruit kunt.
Wij geven u graag gedegen advies. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring in de staalsector.

Neem contact op

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!