Logistiek

Logistiek

Continuïteit en betrouwbare leveringscondities kunnen goede overwegingen zijn de logistiek van uw staal uit te besteden aan uw ketenpartner: KS Service Center.

Efficiënte Logistiek van Deur tot Deur: Kies KS Service Center!

Van deur tot deur verzorgen we uw logistiek.

Transport
Wilt u uw bandstaal of plaat bestelling geleverd hebben naar uw productielocatie of naar uw klanten? Wij ontzorgen u volledig.
Heeft u een eigen transportdienst? Dan zorgen wij dat de levering op de afgesproken tijd klaar staat.

Internationaal
Indien nodig verzorgen we uw transport inclusief douanepapieren en overige administratie voor zendingen naar het buitenland.

Materiaal op een juiste manier aanbieden

Afhankelijk van uw opslag- en losmogelijkheden leveren we de services die passen bij uw specifieke productieproces. En naar wens ook met de gewenste verpakking. Dit kan per order, periodiek, met vaste volumes, etc.

  • Staand leveren (Eye to the sky):
    Klanten die een kraan/brug hebben, willen het staal staand geleverd krijgen. In ons magazijn hebben we voor een veilige opslag diverse coilgoten en kuipen beschikbaar.
  • Liggend leveren (Eye to the side):
    Klanten die een heftruck hebben vragen ons te leveren op pallets. Hiervoor maken we diverse formaten houten kruispallets* op maat.
  • Internationaal leveren: Voor staal met een internationale bestemming verwerken we gedesinfecteerd en gecertificeerd HT hout*.
  • Verpakt leveren: Naar wens zorgen we voor een folieverpakking, papieren verpakking, waterdichte levering etc.
  • Beschermd leveren: We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor kantbescherming, afbinden van de rollen en tussenhout*.

*We maken gebruik van PEFC gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen.

Ketenpartner
KS Service Center is u graag van dienst als ketenpartner. Neem contact met ons op om uw specifieke logistieke wensen te bespreken.

SERVICES YOU REALLY WANT.