Waar wij voor staan

Waar wij voor staan

Uw verwachtingen willen wij met onze services overtreffen! 


Of het nu gaat om een enkele coil of een complexe, doorlopende orderreeks met diverse specificaties. Door uw behoeftes goed te kennen, zijn we in staat om klantgerichte services te bieden, zoals o.a. metaal- en inkoopadvies, verpakkingen, opslag en transport.


Kernwaarden
Betrouwbaar, daadkracht, oplossingsgericht, vakmanschap en samenwerking zijn onze kernwaarden. Vanuit deze waarden werken we hard voor al onze klanten. 

SERVICES YOU REALLY WANT.KS Service Center "Services you really want".

Dat is onze belofte, en daar mag u ons elke dag op afrekenen!

"Spoedopdrachten horen er gewoon bij.
Wij kunnen bij spoed de planning van de slitter aanpassen
om uw opdracht met voorrang te produceren."
Peter van Vugt

Klantgerichte service bieden betekent ook een bijdrage leveren aan een wereld waarin wij samen leven. Daarom staan duurzaamheid en de global goals ook op onze agenda.

Duurzaamheid

Bij KS Service Center streven we uiteraard ook naar een zo minimaal mogelijke afvalstroom. Zo wordt restmateriaal opgehaald door professionele, gecertificeerde dienstverleners, die het op hun beurt volledig recyclen.

Bij organisaties die hun producten en processen zodanig hebben ingericht, dat ze zo optimaal mogelijk bijdragen aan duurzaamheid, kopen we graag in. Denk aan CO2 neutraal geproduceerd staal, zoals Zink Magnesium, of aan staalsoorten die in de meest veeleisende omgevingen een langdurige oppervlaktebescherming bieden tegen slijtage.

Samen energie bewust

Via zonnecollectoren op de daken van onze panden wekken we zoveel mogelijk van ons energieverbruik zelf op. Onze medewerkers stimuleren we om elektrisch te rijden en onze parkeerplaats heeft dan ook meerdere oplaadpunten.

Bovendien wordt ons geslit bandstaal o.a. ingezet voor diverse solarprojecten overal in de wereld.

Op deze wijze werken we energiebewust aan een duurzame wereld.

A future we really want.

KS Foundation voor een betere wereld

We dragen bewust bij aan een betere wereld. KS Service Center schenkt elk jaar een deel van de winst aan de KS Foundation.

KS Foundation steunt projecten die de economische zelfstandigheid van kansarme mensen bevorderen. Wij geloven dat deze wijze van hulpverlening het verschil maakt. We vinden het enorm belangrijk dat mensen voor hun eigen inkomen kunnen zorgen. Dit zorgt ervoor dat zij in hun dagelijkse behoeften kunnen voorzien, hun eventuele kinderen naar school kunnen laten gaan en de noodzakelijke rekeningen kunnen betalen. Maar bovendien maakt economische zelfstandigheid mensen zelfredzaam en onafhankelijk.

www.ksfoundation.nl

Neem contact op

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!