Een duurzame sprong voorwaarts met onze "Groene Kikker" Heftruck!

In ons magazijn straalt de "Groene Kikker" heftruck als een voorbeeld van duurzaamheid en efficiëntie. Deze volledig elektrische krachtpatser, opgeladen door onze eigen zonnepanelen, tilt ons magazijnbeheer naar een nieuw niveau.

De "Groene Kikker" staat bekend om zijn ongeëvenaarde wendbaarheid en compacte formaat. Hierdoor manoeuvreert hij zich moeiteloos tussen onze magazijnstellingen, wat resulteert in snellere orderverwerking, ruimtebesparing en minder onderhoud. En dit betekent dat we uw bestellingen nog sneller kunnen verwerken!

Milieuvriendelijk en Stil


Wat de "Groene Kikker" echt opvallend maakt, is zijn milieuvriendelijke aandrijving. Deze heftruck is volledig elektrisch en wordt opgeladen met zonne-energie, gegenereerd door onze eigen zonnepanelen. Het resultaat? Geen uitstoot van schadelijke stoffen en een stillere werkomgeving voor ons team.

De "Groene Kikker" heftruck verenigt duurzaamheid en efficiëntie in één krachtig pakket. Het is weer een volgende stap in de verduurzaming van ons bedrijf. We kijken uit naar de positieve impact die deze groene innovatie zal hebben op onze dagelijkse operatie en onze leefomgeving.

Over KS Service Center

KS Service Center is gespecialiseerd in het verwerken en leveren van sendzimir verzinkt en zink aluminium magnesium bandstaal en plaat op maat in uiteenlopende diktes en kwaliteiten. Met ruime expertise in de staalindustrie en een uitgebreid netwerk aan leveranciers en ketenpartners richten onze mensen zich op het optimaal ontzorgen van opdrachtgevers. KS Service Center staat voor kwaliteit, snelheid, leverbetrouwbaarheid en duurzaamheid.