Een groen begin: Welkom in 2024 met KS Service Center!

Bij KS Service Center is betrouwbaarheid, duurzaamheid, en flexibiliteit de kern van onze dienstverlening op het gebied van geslit bandstaal en plaatstaal. Ik ben trots om te delen dat we een nieuw contract hebben afgesloten met ArcelorMittal, waardoor we hoogwaardige producten tegen korte levertijden kunnen blijven aanbieden. Wilt u weten hoe u daarvan mee kunt profiteren? Neem dan contact op met onze accountmanagers Peter en Gregory.

Een nieuw jaar is aangebroken, en namens het hele team van KS Service Center wens ik jullie naast een goede gezondheid, overvloedige vreugde en voorspoed.

Als Managing Director van KS Service Center voel ik de energie bruisen en ben ik vastberaden om van 2024 een jaar van betekenis te maken. We zijn klaar en enthousiast om samen met onze gewaardeerde partners er weer een jaar van succes en groei van te maken.

Bij KS Service Center is betrouwbaarheid, duurzaamheid, en flexibiliteit de kern van onze dienstverlening op het gebied van geslit bandstaal en plaatstaal. Ik ben trots om te delen dat we een nieuw contract hebben afgesloten met ArcelorMittal, waardoor we hoogwaardige producten tegen extreem korte levertijden kunnen blijven aanbieden. Wilt u weten hoe u daarvan mee kunt profiteren? Neem dan contact op met onze accountmanagers Peter van Vugt en Gregory Rombaut.

Maar er is meer dan alleen zakelijk succes. We zetten onze duurzame reis ook in 2024 weer voort. Op onze agenda staat het volledig in kaart brengen van onze CO2-footprint, een logisch vervolg op onze ISO 14001-certificering. De inzichten die hieruit voortkomen zullen ons in staat stellen om u te voorzien van gedetailleerde informatie over de CO2-uitstoot van onze staalverwerking en services. Deze informatie draagt niet alleen bij aan bewustwording, het wordt ook steeds vaker gevraagd of zelfs geëist door inkopende partijen in de leverketen.

Heel de sector is hiermee bezig en het kan complexe materie zijn. We houden u op de hoogte van de stappen die wij hierin maken, en volgens welke methoden. Ons ideaal is dat we de CO2 uitstoot door de gehele leveranciersketen inzichtelijk maken. Ik nodig u daarom van harte uit om met ons mee te denken en te doen. Samen kunnen we immers meer ontdekken.

Het zal u niet verbazen dat één van mijn goede voornemens voor 2024 is om meer duurzaam geproduceerde rollen staal af te zetten. Ik zie dat de markt meer en meer naar gaat vragen, maar belangrijker nog: het is hard nodig om onze industrie te verduurzamen! Bij KS Service Center streven we naar reducties in de duurzaam geproduceerde rol verzinkt staal tot minder dan 0,6 ton CO2-uitstoot per ton! Met ketensamenwerking kunnen we impact maken, en toewerken naar een groene toekomst.. Het creëren van een meer duurzame wereld die we duurzamer aan onze kinderen kunnen overdragen, begint bij onszelf. Elk groen initiatief helpt daarbij, hoe klein het soms ook mag lijken.

Heeft u vragen, ideeën, wilt u meedoen aan deze groene beweging? Stuur me gerust een berichtje, en laten we samen de mogelijkheden verkennen.

Op een groen en succesvol 2024!

Met duurzame groeten,

Corné Rottier

Managing Director, KS Service Center