KS Service Center zet volop in op verduurzaming
met Green Steel

De urgentie van de klimaatcrisis kan niet langer genegeerd worden. De noodzaak om onze CO2-uitstoot te reduceren en bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen is nu groter dan ooit. De staalindustrie speelt hierin een cruciale rol. Staalproducenten investeren dan ook volop in nieuwe, schonere technieken en innovatieve oplossingen die de concurrentie aankunnen.

Kostenbesparend, duurzaam en minder uitstoot

Bij KS Service Center zetten we al geruime tijd in op verduurzaming van onze producten en diensten. We maken doordachte keuzes in onze sourcing en inkoop, gericht op het ondersteunen van de klimaatdoelstellingen. Wij hechten niet alleen waarde aan dit principe voor ons eigen welzijn, maar met name voor de toekomst van onze kinderen.

Daarom zijn we verheugd om u ons nieuwste product aan te kunnen bieden: Green Steel. Green Steel is een unieke staalsoort, geleverd via een duurzame supply chain en met een potentieel om bij te dragen aan een duurzamere CO2-boekhouding.

Om meer te weten te komen over Green Steel, kunt u contact opnemen met onze accountmanagers, Peter van Vugt en Gregory Rombaut. U kunt ook een aanvraag sturen voor onze digitale brochure via contact@ksservicecenter.com.

Neem nu actie en maak de overgang naar duurzaamheid eenvoudiger met KS Service Center en ons Green Steel.

Over KS Service Center

KS Service Center is gespecialiseerd in het verwerken en leveren van sendzimir verzinkt en zink aluminium magnesium bandstaal en plaat op maat in uiteenlopende diktes en kwaliteiten. Met ruime expertise in de staalindustrie en een uitgebreid netwerk aan leveranciers en ketenpartners richten onze mensen zich op het optimaal ontzorgen van opdrachtgevers. KS Service Center staat voor kwaliteit, snelheid, leverbetrouwbaarheid en duurzaamheid.