Kwaliteit - De basis van KS Service Center

Bij KS Service Center is kwaliteit het fundament van alles wat we doen. We zijn er trots op dat we voldoen aan de hoogste normen en werken elke dag aan duurzaamheid, flexibiliteit en een snelle levertijd om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Daarbij blijven we altijd kijken hoe het nóg beter kan.

Duurzaamheid in de leveringsketen

Voor ons start kwaliteit aan het begin van de leveringsketen. Daarom werken we samen met gecertificeerde staalleveranciers die onze waarden delen en zich ook richten op duurzaamheid. Ons Zink Magnesium (ZM) staal is een voorbeeld van onze inzet voor milieuvriendelijke producten die minder zink verbruiken en een lagere run-off rate hebben dan traditionele zinkbekledingen.

Flexibiliteit en snelle levering

We begrijpen dat onze klanten door hun diverse projecten unieke behoeften hebben, en het liefst met één leverancier werken. We zijn er trots op dat we aan vrijwel alle staalbehoeftes kunnen voldoen en flexibel kunnen inspelen op uiteenlopende eisen. Met onze LEAN-management methodiek hebben we onze processen efficiënt ingericht en ons afval geminimaliseerd. Dit stelt ons in staat om u maatwerkoplossingen te bieden en een snelle en tijdige levering te garanderen.

Kwaliteitsinspectie en veiligheid

Om ervoor te zorgen dat u altijd de beste kwaliteit ontvangt, ondergaat al ons materiaal een grondige kwaliteitsinspectie voordat het ons magazijn verlaat. We zijn er trots op dat we een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf zijn. Daarnaast nemen we veiligheid uiterst serieus. Onze medewerkers werken volgens strikte veiligheidseisen en protocollen. Onze drijfveren voor kwaliteit en veiligheid zorgen ervoor dat u de beste kwaliteit staal en services ontvangt.

Kortom, bij KS Service Center krijgt u de services die u écht wilt. Kies voor ons, en samen bouwen we aan een sterke toekomst.

Over KS Service Center

KS Service Center is gespecialiseerd in het verwerken en leveren van sendzimir verzinkt en zink aluminium magnesium bandstaal en plaat op maat in uiteenlopende diktes en kwaliteiten. Met ruime expertise in de staalindustrie en een uitgebreid netwerk aan leveranciers en ketenpartners richten onze mensen zich op het optimaal ontzorgen van opdrachtgevers. KS Service Center staat voor kwaliteit, snelheid, leverbetrouwbaarheid en duurzaamheid.