Ontdek de nieuwste staalontwikkelingen op BlechExpo 2023!

Wilt u niets missen over de laatste ontwikkelingen in de staalsector? Bereid u dan voor om tussen 7 en 11 november 2023 in Stuttgart, Duitsland, een bezoek te brengen aan de 16e editie van BlechExpo! Markeer deze data alvast in uw agenda, want op dit evenement zijn de movers & shakers van de staalindustrie aanwezig die de meest recente doorbraken onder de aandacht brengen. Wij zijn er klaar voor, u ook?

Op onze stand 10710 laten we u graag kennismaken met onze nieuwste en hoogwaardige producten op het gebied van bandstaal en plaat. Of u nu geïnteresseerd bent in sendzimir verzinkt bandstaal, zink aluminium magnesium platen of andere hoogwaardige staalproducten, wij staan voor u klaar om u te informeren en te inspireren.

Ook laten we graag zien hoe onze klantbeloften duurzaamheid, concessieloze kwaliteit en razendsnelle levering ook voor u in de praktijk kunnen brengen.

Wij kunnen niet wachten om met u in gesprek te gaan om ideeën uit te wisselen en u te laten zien hoe KS Service Center zich inzet op duurzaamheid. Onze deskundige teamleden beantwoorden uw vragen en voorzien u van de laatste inzichten in trends en innovaties binnen de staal industrie. We praten u graag bij over onder meer Green Steel en Zink Magnesium staal, die de staalmarkt op dit moment snel veroveren. Samen met u pakken we graag deze kansen op innovatie en groei!

Zorg er daarom voor dat u de 16e BlechExpo niet mist, want het belooft een insprirerend en informatief evenement te worden. We kijken ernaar uit om u daar te ontmoeten! Wij kunnen niet wachten om met u in gesprek te gaan om ideeën uit te wisselen en u te laten zien hoe KS Service Center zich inzet op duurzaamheid. Onze deskundige teamleden beantwoorden uw vragen en voorzien u van de laatste inzichten in trends en innovaties binnen de staal industrie. We praten u graag bij over onder meer Green Steel en Zink Magnesium staal, die de staalmarkt op dit moment snel veroveren. Samen met u pakken we graag deze kansen op innovatie en groei!

Zorg er daarom voor dat u de 16e BlechExpo niet mist, want het belooft een insprirerend en informatief evenement te worden. We kijken ernaar uit om u daar te ontmoeten!

Wenst u alvast een afspraak te maken met een van onze verkopers? Gregory en Peter staan u graag te woord.

Over KS Service Center

KS Service Center is gespecialiseerd in het verwerken en leveren van sendzimir verzinkt en zink aluminium magnesium bandstaal en plaat op maat in uiteenlopende diktes en kwaliteiten. Met ruime expertise in de staalindustrie en een uitgebreid netwerk aan leveranciers en ketenpartners richten onze mensen zich op het optimaal ontzorgen van opdrachtgevers. KS Service Center staat voor kwaliteit, snelheid, leverbetrouwbaarheid en duurzaamheid.