Waarom betrouwbaarheid, duurzaamheid en flexibiliteit belangrijk is.

Bij KS Service Center draait alles om u. Of u nu een kleine hoeveelheid staalband of een complexe, doorlopende orderreeks met diverse specificaties nodig heeft, wij hebben ons gecommitteerd aan het bieden van het hoogste serviceniveau op het gebied van levertijd, flexibiliteit en efficiency.

Uw succes, onze missie

Ons toegewijde team streeft ernaar om u optimaal te ondersteunen bij het realiseren van uw doelen. Met uitstekende voorwaarden en heldere afspraken over levertijden kunt u rekenen op de betrouwbaarheid van KS Service Center. Maar dat is nog niet alles.

Persoonlijke service van begin tot eind

Wanneer u kiest voor KS Service Center, krijgt u meer dan alleen een leverancier. U krijgt uw eigen, vaste contactpersoon die zich met volle toewijding richt op het volledig ontzorgen van uw staalbehoeften. Van inkoop en productie tot verpakking en logistiek tot aan uw voordeur, wij zorgen voor alle details.

Onze belofte aan u

Bij KS Service Center geloven we in het waarmaken van beloften. Onze klantbeloften betrouwbaarheid, duurzaamheid en flexibiliteit vormen de basis van al onze diensten. We maken duidelijke afspraken en communiceren helder via korte lijnen, zodat u altijd op de hoogte bent van kosten, levertijden en andere essentiële informatie met betrekking tot uw bestelling.

Duurzaamheid als drijvende kracht

Bij KS Service Center kijken we verder dan onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers. We zijn gedreven door een sterke focus op duurzaamheid, omdat we geloven dat verantwoordelijkheid voor het milieu essentieel is voor het welzijn van toekomstige generaties. We nemen actief maatregelen om onze impact op het milieu te verminderen, zoals het opwekken van onze eigen energie via zonnepanelen. En dat doen we niet vrijblijvend. We borgen duurzaamheid in onze werkprocessen en laten dat op dit moment toetsen om de ISO 14001-certificering te behalen. Deze ISO-certificering maakt de eisen voor een milieumanagementsysteem om onze milieuprestaties te halen concreet en meetbaar.

Samenwerken aan een duurzame toekomst

Bij KS Service Center zien we onszelf niet alleen als uw leverancier, maar als dienstverlener die door betrouwbaar, duurzaam en flexibel te werken, direct bijdraagt aan uw succes. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u de service te bieden die u écht wilt. We kijken ernaar uit om samen te werken aan goede resultaten voor u én een duurzame toekomst voor ons allen.

Over KS Service Center

KS Service Center is gespecialiseerd in het verwerken en leveren van sendzimir verzinkt en zink aluminium magnesium bandstaal en plaat op maat in uiteenlopende diktes en kwaliteiten. Met ruime expertise in de staalindustrie en een uitgebreid netwerk aan leveranciers en ketenpartners richten onze mensen zich op het optimaal ontzorgen van opdrachtgevers. KS Service Center staat voor kwaliteit, snelheid, leverbetrouwbaarheid en duurzaamheid.