Welkom bij KS Service Center op BlechExpo 2023!

Welkom bij KS Service Center op BlechExpo 2023!

KS Service Center is gespecialiseerd in het verwerken en leveren van sendzimir verzinkt en zink aluminium magnesium bandstaal en plaat op maat in uiteenlopende diktes en kwaliteiten. Met ruime expertise in de staalindustrie en een uitgebreid netwerk aan leveranciers en ketenpartners richten onze mensen zich op het optimaal ontzorgen van opdrachtgevers. KS Service Center staat voor kwaliteit, snelheid, leverbetrouwbaarheid en duurzaamheid.

Topservice en duurzaam staal

KS Service Center levert geslit bandstaal en plaat, zoals ú dat wenst. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken en leveren van sendzimir verzinkt en zink aluminium magnesium bandstaal en plaat op maat in uiteenlopende diktes en kwaliteiten. Met ruime expertise in de staalindustrie en een uitgebreid netwerk aan leveranciers en ketenpartners richten onze mensen zich op het optimaal ontzorgen van opdrachtgevers. 

U kunt naast onze vergaande services rekenen op hoge kwaliteit staal. Deze leveren we zo duurzaam mogelijk tegen betrouwbare leveringsvoorwaarden.


Services you really want.

Ons team staat voor u klaar om uw gewenste resultaat te bereiken:

  • Altijd betrokken bij uw vraag en toepassing.
  • We zijn flexibel en denken creatief mee.
  • Jarenlange ervaring en vakbekwaamheid.
  • 'Groene' daadkracht.

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

Bandstaal en Plaat

Wij bieden een breed scala aan bandstaal en plaat in verschillende kwaliteiten en diktes. Of het nu gaat om sendzimir verzinkt, zink aluminium magnesium of andere materialen, ons assortiment is ontworpen om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Greensteel

Bij KS Service Center omarmen we duurzaamheid in alles wat we doen. Ontdek hoe ons Green Steel initiatief bijdraagt aan een schonere en groenere toekomst, terwijl we hoogwaardige staalproducten blijven leveren.

Materialen

Magnelis®

Ontdek ons unieke Magnelis® ZM staal met 3,5% aluminium en 3% magnesium. Het biedt buitengewone corrosiebestendigheid en duurzaamheid. Bij KS Service Center hebben we diverse kwaliteiten en diktes op voorraad, met snelle levering.

Hot Rolled Pickled

Gebeitst staal is het resultaat van een verfijnd proces. Het verwijdert onzuiverheden en roest, waardoor een schone, gladde afwerking ontstaat. Dit maakt het ideaal voor toepassingen waar precisie en esthetiek van cruciaal belang zijn. 

Galvinized (Sendzimir)

Duurzaamheid in elegantie. Langdurige oppervlaktebescherming tegen slijtage en volledig recyclebaar. KS Service Center, toegewijd aan duurzaamheid en kwaliteit. Ontdek de voordelen voor uw projecten.

Onze Klantenbeloftes

Betrouwbaar

Bij KS Service Center leggen we de lat hoog als het gaat om betrouwbaarheid. Onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat u op ons kunt vertrouwen voor consistente leveringen en uitstekende service.

Duurzaam

Duurzaamheid zit in ons DNA. We zijn trots op onze inzet voor milieuvriendelijke praktijken. Ontdek hoe onze focus op duurzame materialen en processen bijdraagt aan een groenere toekomst voor de staalindustrie.

Flexibel

De staalindustrie evolueert voortdurend, en wij bewegen mee. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om aan te passen aan uw veranderende behoeften en om u op maat gemaakte oplossingen te bieden. Uw tevredenheid staat voorop.

Neem contact op

We willen u en uw uitdagingen graag leren kennen en met u meedenken om met de juiste oplossingen te komen. Neem contact met ons op en deel uw projectbehoeften!