Even voorstellen : Onze planner

Ontmoet Ronald! Onze planner die al 11 jaar bij ons werkt, ooit begonnen op de snijlijn en uiteindelijk werkzaam bij de planning. Met een passie voor de staalindustrie en een drang naar uitdaging, brengt Ronald dagelijks zijn expertise in praktijk om ervoor te zorgen dat onze materialen nauwkeurig en op tijd bij onze klanten aankomen.

Wie ben je? Vertel iets meer over jezelf!

  • Ik ben Ronald, en ben alweer 11 jaar werkzaam binnen het bedrijf, ooit binnengekomen op de snijlijn zonder enige ervaring maar mede door mijn interesse in de wereld van het staal en nood aan uitdaging nu reeds een jaar actief op de planning bij KS Service Center.

    Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en ga regelmatig op pad naar verlaten en vervallen locaties met mijn Fotocamera.

Wat is jouw rol bij KS Service Center en wat houdt het in?

  • Mijn rol is eigenlijk erg breed, de hoofdtaak is om de bestelde materialen netjes en op tijd bij de klanten af te leveren. Dat houdt in dat ik dagelijks contact heb met onze verkoopdienst en productie en een vast netwerk van vaste transporteurs welke onze producten van A naar B brengen. Bij het laadproces coördineer ik de verlading waardoor ik regelmatig op de werkvloer te vinden ben.

    Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor begeleiding/opvolging van orders in uitbesteding en het juist in ontvangst nemen van inkomende goederen en de verwerking van de bijbehorende documenten zoals bijvoorbeeld materiaalcertificaten.

Wat vind je het leukst aan werken bij KS Service Center?

  • Dat geen dag hetzelfde is! Er is continu actie waar je iets mee moet doen en dat geeft mij energie. Snel schakelen, en elke dag leer je weer wat bij. Samen met het hele team een order binnen 24 uur na bestelling bij de klant aan de andere kant van het land leveren. Supergaaf als zulke dingen lukken!

Als het gaat om duurzaamheid, welke ideeën heb je voor het bedrijf of voor je eigen afdeling?

  • Verbetering begint altijd bij jezelf, ik probeer er in mijn functie altijd op te letten het laadvermogen van een vrachtwagen ten volle te benutten of wanneer dit niet uitkomt gebruik te maken van deelvrachten waar ook andere bedrijven hun producten op meenemen. Wanneer we bij onze klanten geleverd hebben nemen we regelmatig overgebleven verpakkingsmaterialen mee terug welke weer hergebruikt worden binnen ons productieproces.

Wat is het grappigste of leukste dat je hebt meegemaakt sinds je bij KS Service Center werkt?

  • Dat is na 11 jaar erg lastig te zeggen, zoveel herinneringen… ik moest eens last minute een video opname doen die werd gebruikt om nieuwe collega’s aan te werven, dat was wel spannend want ik had nog nooit zoiets gedaan. Gelukkig kwam het goed. Deze video staat trouwens nog altijd op Youtube!