Onze geschiedenis:
Het erfgoed van betrouwbaarheid

KS Service Center is geen toevallige naam in de staalindustrie; het is een naam die de vruchten plukt van een rijk en levendig erfgoed. Onze wortels gaan terug tot 1975 toen ons moederbedrijf, Kontinex Staal, nu KS Industries, werd opgericht. Deze reis van meer dan vier decennia heeft ons gebracht waar we vandaag zijn, een bekende naam in de Benelux en daar buiten voor geslit bandstaal en stalen platen.


Het erfgoed van betrouwbaarheid

In 2005 nam onze reis een spannende wending toen we onze eigen slitter aanschaften. Deze investering maakte ons flexibeler in onze levertijden en hielp ons de overcapaciteit van de slitter te benutten voor andere staalverwerkende bedrijven. Een netwerk van staalleveranciers breidde zich snel uit, en dit leidde in 2010 tot de oprichting van onze eigen bedrijfsunit 'Band en Plaat'.

Binnen 'Band en Plaat' groeide een toegewijd team van 20 medewerkers die zich toelegden op het scherp inkopen van staal en het produceren van geslit bandstaal en platen. In 2018 besloten we deze bedrijfsunit te verzelfstandigen onder de naam KS Service Center BV.

Onze nieuwe naam vertegenwoordigt wat ons onderscheidt: duurzame en betrouwbare service. Als een volledig onafhankelijk opererend bedrijf, levert KS Service Center nu geslit bandstaal en stalen platen aan een breed scala aan klanten in de Benelux en daar buiten.

Voor de volledige geschiedenis van KS Industries, bezoek hun website.