Jaarlijkse Onderhoudsstop bij KS Service Center

Bij KS Service Center zijn we altijd bezig met innovatie en vooruitgang, maar soms is het essentieel om even stil te staan, of beter gezegd, even alles tot in detail te inspecteren. Deze week staat bij ons in het teken van de jaarlijkse onderhoudsstop, een cruciale periode waarin we onze installaties en rijdend materieel grondig onder de loep nemen.

Waarom een jaarlijkse onderhoudsstop?

Een onderhoudsstop is geen onderbreking van onze dienstverlening, maar een verzekering van de betrouwbaarheid en kwaliteit die jullie van KS Service Center gewend zijn. Denk hierbij aan een uitgebreide APK voor al onze machines, zoals kranen, slitters, ombouwrobots, en transportbanden. Alles wordt tot in de puntjes geïnspecteerd, en indien nodig, gereviseerd.

Geen Verrassingen, Alleen Kwaliteit

Frank van de Ruit, onze Operationeel Manager, benadrukt het belang van planning en periodiek onderhoud. "Deze onderhoudsstop is tot in de puntjes gepland, zodat de klant geen last heeft van het jaarlijks onderhoud. Alles is in de geplande tijd afgerond en verlopen zoals verwacht. Dankzij het maandelijkse periodieke onderhoud waren er geen verrassingen en alle benodigde onderdelen waren ruim van tevoren besteld."

Betrouwbaarheid als Kernwaarde

Bij KS Service Center is betrouwbaarheid een kernwaarde naast duurzaamheid en flexibiliteit. Maandelijks voeren we periodiek onderhoud uit, waarbij we risico's op stilstand inventariseren. Kritische onderdelen liggen op voorraad, zodat we in geval van storing snel kunnen schakelen.

Onze jaarlijkse onderhoudsstop is meer dan alleen een routine; het is een toewijding aan de hoogste normen in kwaliteit en betrouwbaarheid. Bedankt voor jullie vertrouwen in KS Service Center!