KS Service Center:
duurzaam, betrouwbaar en flexibel.

In de dynamische wereld van de staalindustrie is KS Service Center graag een baken van betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid. Bij KS Service Center gaan we verder dan alleen het aanbieden van hoogwaardige stalen producten; wij zorgen voor oplossingen die écht werken voor u.

Wij snappen dat onze klanten vaak zeer snel diverse soorten staal nodig hebben. Daarom bieden wij een breed scala aan producten en diensten met de snelst mogelijke levertijd. Of het nu gaat om bandstaal, vlakke stalen platen, KS Service Center levert het.

Bandstaal en plaat

Onze ruime voorraad bandstaal van diverse kwaliteiten vormt de ruggengraat van onze dienstverlening. Of u nu warmgewalst, gebeitst bandstaal nodig heeft in twee weken of nieuw gewalst Magnelis® Zink Aluminium Magnesium bandstaal in vier weken, wij leveren het op de termijn die u nodig heeft, hoe kort ook. Daarnaast leveren we ook stalen vlakke platen op maat voor verschillende toepassingsgebieden. 

Duurzaamheid bij KS Service Center

Naast onze betrokkenheid bij sociale duurzaamheid, zijn we ook trots op onze inzet voor milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Zo hebben we geïnvesteerd in een elektrisch wagenpark, waarmee we onze CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen. Onze duurzaamheidsinspanningen gaan verder met ons 'Green Steel'-initiatief. We bieden staal aan dat afkomstig is van een duurzame supply chain en bijdraagt aan lagere CO2 uitstoot en verantwoorde CO2-boekhouding.

Daarnaast hebben we zonnepanelen geïnstalleerd op ons bedrijfspand, waardoor we onze eigen groene energie opwekken en ons energieverbruik verduurzamen. Bij KS Service Center geloven we dat duurzaamheid niet alleen een verantwoordelijkheid is, maar ook een kans om een positieve impact te hebben op onze omgeving en de toekomstige generaties. Samen streven we naar een duurzame toekomst.

Betrouwbaarheid en flexibiliteit

Bij KS Service Center kunt u altijd rekenen op ons vakmanschap en betrouwbaar advies. We begrijpen dat elke klant uniek is en bieden daarom flexibele oplossingen aan die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om de gewenste verpakking, transport, opslag, of duurzaamheidsspecificaties, ons verkoopteam denkt graag met u mee.

Bij KS Service Center zijn we trots op de betrouwbare, flexibele en duurzame diensten die we onze klanten bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het zelf!