KS Service Center en de KS Foundation: Samen
bouwen aan een betere wereld

Bij KS Service Center geloven we dat ons succes een bijdrage kan en moet leveren aan een betere wereld. Dit komt tot uiting in onze betrokkenheid bij de KS Foundation, waaraan een deel van onze jaarlijkse winst wordt gedoneerd.

Samen bouwen aan een betere wereld

Het doel van de KS Foundation is om projecten te ondersteunen die gericht zijn op het bevorderen van de economische zelfstandigheid van minderbedeelde mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat het ondersteunen van mensen om voor hun eigen inkomen te zorgen, de krachtigste vorm van hulpverlening is. Het is niet alleen een kwestie van in hun dagelijkse behoeften voorzien, zoals het naar school kunnen sturen van hun kinderen of het betalen van noodzakelijke rekeningen, maar het is vooral de onafhankelijkheid en zelfredzaamheid die ze verkrijgen die we zo belangrijk vinden.

Onze aandacht is zowel nationaal als internationaal georiënteerd. Oost-Afrika trekt bijzonder onze aandacht door de bestaande banden die KS Industries heeft met deze regio. Zo werd in 2004 in Ethiopië met financiering van KS Industries een staalprofileerbedrijf opgericht. We hebben ervoor gekozen om projecten in Oost-Afrika te steunen die gericht zijn op het verbeteren van het leven van hele gemeenschappen door duurzame en structurele verandering.

Op nationaal niveau richt de KS Foundation zich op de ondersteuning van projecten in de bredere regio rond Moerdijk, waar KS Service Center is gevestigd. We streven ernaar om mensen te helpen die moeilijkheden ondervinden op de arbeidsmarkt. Dit doen we door hen een vak te leren en hen naar werk te begeleiden, zodat ze voldoende inkomen kunnen verdienen om in hun eigen levensonderhoud te voorzien.

Bij KS Service Center hebben we de overtuiging dat bedrijven een verantwoordelijkheid hebben in het vormgeven van een betere wereld. De KS Foundation is onze manier om deze overtuiging om te zetten in actie. Voor meer informatie over de KS Foundation en de projecten die zij ondersteunen, bezoek de website.

Over KS Service Center

KS Service Center is gespecialiseerd in het verwerken en leveren van sendzimir verzinkt en zink aluminium magnesium bandstaal en plaat op maat in uiteenlopende diktes en kwaliteiten. Met ruime expertise in de staalindustrie en een uitgebreid netwerk aan leveranciers en ketenpartners richten onze mensen zich op het optimaal ontzorgen van opdrachtgevers. KS Service Center staat voor kwaliteit, snelheid, leverbetrouwbaarheid en duurzaamheid.