Nationale klimaatweek

Het is deze week Nationale Klimaatweek, en wat een geweldig initiatief is dat! Bij KS Service Center hebben we ons aangemeld als Klimaatsupporter omdat we geloven in de kracht van samenwerken voor een duurzamere toekomst.

Misschien vraagt u zich af, welke impact kan één bedrijf nu echt hebben? We begrijpen dat het soms zo kan lijken, maar bij KS Service Center kijken we er anders tegenaan. Wij ervaren dat kleine stapjes ertoe doen. Het zijn deze ogenschijnlijk kleine acties die uiteindelijk de grootste verandering teweegbrengen.

Een concreet voorbeeld? Zeker! We hebben onlangs de koelventilatoren van enkele servo-motoren aangepakt door middel van temperatuurregeling. Het resultaat? Ongeveer 15.000 kilowattuur energiebesparing per jaar! Dat komt overeen met het jaarlijkse stroomverbruik van 3 tot 4 huishoudens. Dit is waar we goed in zijn: zien dat we moeten veranderen en direct in actie komen door concrete stappen te ondernemen.

Heeft u al eens gekeken naar de Erkende Maatregelenlijst (EML 2023) op de website van het Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)? Dit is niet zomaar een lijst; het is een praktische handleiding om actie te ondernemen. Elke maatregel op die lijst brengt ons dichter bij een duurzamere toekomst.

Bij KS Service Center delen we onze ervaring met verduurzaming graag. Laat het ons weten, en laten we samen het verschil maken. Stap voor stap werken we aan onze ecologische voetafdruk en bereiden we KS Service Center voor op de nabije toekomst - een duurzame toekomst!

Laten we samen de wereld groener en schoner maken. Bedankt voor uw steun.

- Corné Rottier Managing Director, KS Service Center