Hoe gaat het?

De toekomst is voor velen ongewis. Aan de ene kant rijzen de prijzen de pan uit en aan de andere kant liggen productielijnen stil omdat er onvoldoende staal is. In deze tijden is het fijn om elkaar op de hoogte te houden, zodat we elkaar, daar waar mogelijk, kunnen helpen.

Hoe gaat het met mij?

In turbulente tijden gaat het er juist om wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik doe daarom mijn uiterste best de beste services te blijven leveren om jouw organisatie vooruit te kunnen helpen. Tegelijkertijd wil ik ook niet uit het oog verliezen dat wij als KS Service Center zorg moeten dragen voor de toekomst van onze kinderen. Hoe wij groener en duurzamer kunnen produceren blijft een focuspunt.

Hoe gaat het met de markt?

Voor materiaal dat op een duurzame wijze wordt geproduceerd komt steeds meer aandacht. Zo kunnen wij als leverancier zinkmagnesium bekleed materiaal aanbieden, dat minder corrosie veroorzaakt. En ook materiaal wat voor meer dan 80% uit gerecycleerd staal bestaat.

Dit past heel goed in onze duurzaamheidsdoelstellingen. Daarom bieden we sinds kort “Green Steel” aan.

Hoe gaat het met KS Service Center?

Met het hele team zijn we met veel plezier hard aan het werk om jou als klant de beste service te bieden. Vanuit ons klanttevredenheidsonderzoek kregen we inzicht of dat naar wens verloopt.

Als je vandaag staal vraagt dat liefst morgen geleverd wordt, tja, dat kunnen we helaas in deze omstandigheden niet altijd waarmaken. De rest van dit jaar verwacht ik nog topdrukte én materiaalschaarste. Dit houdt in dat we gaan zorgen voor een gezonde planning om als een betrouwbare ketenpartner garant te blijven staan voor jou. We blijven flexibel daar waar we dat kunnen.

Laten we er met elkaar het beste van maken! Voor nu en de toekomst. 
Bijdragen aan een betere wereld, hoe klein we zelf ook zijn: prachtig toch!

Met vriendelijke groet,

Corné Rottier
General Manager, KS Service Center