KS Service Center behaalt ISO 14001 certificaat voor milieumanagement

Bij KS Service Center zijn we iedere dag hard bezig om onze verduurzamingsambities zo goed mogelijk te realiseren. Daarom zijn we best trots dat we onlangs het ISO 14001 certificaat hebben behaald, de internationaal erkende certificering voor milieumanagementsystemen.

Een mooie mijlpaal waarmee we onze belofte aan onze klanten en ketenpartners over milieubescherming en duurzaamheid weer een stapje verder inlossen.

Wat betekent ISO 14001 voor ons?

ISO 14001 is een internationaal erkende norm voor milieumanagementsystemen. Met deze normering maken we onze toewijding aan duurzaamheid en milieu weer een stuk concreter. Het certificaat stelt ons namelijk in staat onze milieu-impact te meten, verder te verminderen en onze processen nog doelgerichter te verbeteren.

Duurzaamheid is onze toekomst

Het behalen van dit certificaat markeert voor ons een volgende stap op onze weg naar duurzaamheid. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzame staalverwerking de toekomst heeft.Daarom streven we bij KS Service Center naar groenere alternatieven en duurzame oplossingen. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid en bekijk onze groenere productaanbiedingen hier.

Betekenis voor onze klanten

Het ISO 14001 certificaat bevestigt onze inzet om op een duurzame manier zaken te doen. Voor jou, onze gewaardeerde klant, betekent dit dat je samenwerkt met een partner die niet alleen hoogwaardige producten en diensten levert, maar dit ook afrekenbaar doet met respect voor het milieu. In steeds meer sectoren en leverketens wordt het afleggen van verantwoordelijkheid over milieuprestaties in bouwprojecten of productieprocessen de norm.

Daarom wordt groen, duurzaam staal om die reden ook steeds vaker toegepast. Als u met KS Service Center zakendoet, kunt u aan uw opdrachtgevers op uw beurt verantwoording afleggen als deze hierom vragen.

Teamwork

Een ISO normering behalen kan alleen als iedereen hierbij zijn beste beentje voorzet. We bedanken daarom ook alle collega’s van KS Service Center voor de toewijding aan duurzaamheid. Samen blijven we streven naar een groenere toekomst!!