Even voorstellen : Onze marketeer

Ontmoet Ilse! Onze energieke marketeer die dagelijks met een brede glimlach bij KS Service Center werkt. In ons eerste medewerkersinterview onthult Ilse de ins en outs van haar functie, waarom ze elke dag met plezier naar haar werk gaat, en de duurzaamheidsideeën die ze voor ons bedrijf heeft! 

Wie ben je? Vertel iets meer over jezelf!

  • Ik ben Ilse, en ik werk al een tijdje met veel plezier bij KS Service Center. Buiten werk ben ik graag met vriendinnen en thuis met mijn katten.

Wat is jouw rol bij KS Service Center en wat houdt het in?

  • Mijn rol is die van marketeer. Ik ben betrokken bij van alles - de website, social media, offline marketing, en recentelijk heb ik het kantoor een update gegeven.

Wat vind je het leukst aan werken bij KS Service Center?

  • Topcollega's, afwisselend werk en mega veel vrijheid. Oh, en de mogelijkheid om mijn creativiteit te laten rondstuiteren.

Als het gaat om duurzaamheid, welke ideeën heb je voor het bedrijf of voor je eigen afdeling?

  • We hebben al veel goeds gedaan, maar ik denk graag vooruit. Een idee is om meer groen op kantoor te introduceren, misschien een heuse KS Service Center plantdag? En wie weet, een keer een KS duurzaamheidschallenge voor het hele team? Ideeën te over!

Wat is het grappigste of leukste dat je hebt meegemaakt sinds je bij KS Service Center werkt?

  • De bedrijfsuitjes zijn altijd erg gezellig, maar de eerste levering van het Green Steel was ook een hoogtepunt. Als marketeer mocht ik veel voorbereiden en de gehele campagne vastleggen, wat het extra leuk maakte.