Het pad van verduurzaming bij KS Service Center

Bij KS Service Center streven we naar vooruitgang en dat betekent onder meer dat we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk willen maken. Met dit streven hebben we enkele stappen gezet die we graag met jullie willen delen. Welkom bij een nieuwe blogpost waarin we de het pad van verduurzaming bij KS Service Center belichten.


Hoe maak je staal duurzamer?

De reis naar ISO 14001

Recentelijk hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt: het behalen van het ISO 14001 certificaat voor milieumanagementsystemen. Wij zien dit niet als zomaar een certificaat; voor ons is het een erkenning van onze toewijding aan duurzaamheid, en daar zijn we erg trots op. In het blogbericht nemen we je mee door de betekenis van deze certificering en hoe het ons helpt onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Duurzaam staal en Green Steel

Bij KS Service Center geloven we dat duurzame staalverwerking de toekomst is. Ontdek in dit bericht hoe we streven naar groenere alternatieven en duurzame oplossingen. We gaan dieper in op ons Green Steel-initiatief en hoe we de komende jaren willen bijdragen aan een duurzamere industrie.

Samenwerken aan een groenere toekomst

Teamwork en toekomstige ambities

Niets kan worden bereikt zonder teamwork. We willen onze collega's bedanken voor hun toewijding aan duurzaamheid. Samen blijven we streven naar een groenere toekomst. Ontdek onze toekomstige ambities, zoals het vergroten van ons aandeel groen staal en het volledig CO2-neutraal maken van bepaalde bedrijfsprocessen.